Bezoek het Noorden is een website speciaal gericht op het Noorden van Nederland. Daar vallen onder Groningen, Friesland, Drenthe en de Waddeneilanden.

Bezoek het Noorden heeft als doel om in kaart te brengen wat er in het noorden allemaal te doen is, en om adressen in kaart te brengen van Verblijfgelegenheden, eetgelegenheden, bezienswaardigheden, attractieparken en uitgaansgelegenheden.

Bezoek het Noorden is zeer eenvoudig te gebruiken en is er voor iedereen. Er kan makkelijk gezocht worden op de website, de navigatiestructuur is makkelijk en overzichtelijk gemaakt.

Door het evenementenformulier op de website is het eenvoudig om uw evenementen op de website te plaatsen.

Promotie

Het logo van Bezoek het Noorden is vrij te gebruiken. We hopen dat zoveel mogelijk bedrijven, stichtingen en evenementen van de drie Noordelijke provincies en de Waddeneilanden het logo zullen gebruiken.

lees meer

Samenwerking

Bezoek het Noorden zoekt nadrukkelijk de samenwerking met andere partners, zoals VVV’s, lokale overheden, koepelorganisaties en toeristische ondernemers. Op deze manier kan de website gevuld worden.

lees meer

Sponsor worden

Wil je als sponsor zichtbaar zijn op Bezoek het Noorden?, dat kan,Je mag zelf een grafisch design aanleveren, maar wij doen dit ook graag.

lees meer

Adverteren

Wilt u ook adverteren op Bezoek het Noorden?

  • in de footer, deze zijn zichtbaar op de gehele website.
  • op de BLOG overzicht  pagina.
  • op de evenementen overzicht pagina.

lees meer

Aanmelden

Onze aanmeldformulieren.

Contact

Redactie website