< Terug naar resultaten

Verrekijker DemoDag

  • -
  • 19 april Vanaf 11:00 uur
Verrekijker DemoDag

Contact

Verrekijker DemoDag

Op zondag 19 april organiseert VerrekijkerShop in samenwerking met Natuurmonumenten de Verrekijker DemoDag 2020 bij het Bezoekerscentrum te Dwingelderveld. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend vele verschillende verrekijkers en spotting scopes testen & vergelijken. De hele dag zijn er vertegenwoordigers en productspecialisten aanwezig die u alles kunnen vertellen op het gebied van kijkers en kunt u uw vragen bij hen kwijt. Gedurende de hele dag kunt u gratis deelnemen aan diverse activiteiten. Wilt u alles te weten komen over digiscoping? Peter Grobben geeft een lezing en excursie over digiscoping met uw camera en/of smartphone. Ook is biologe, onderzoeker en tv-presentatrice Camilla Dreef aanwezig. Zij kan u alles vertellen over het behoud van vogels in de natuur en haar taak als ambassadeur van de vogelbescherming.

VERREKIJKERSHOWTIJDSCHEMA – PROGRAMMAEXCURSIESLEZINGENPARTNERSLOCATIEINRUILEN VAN UW KIJKERKORTINGSACTIES

Test & vergelijk optiek, volg excursies en lezingen tijdens de Verrekijker DemoDag Op zondag 19 april organiseert VerrekijkerShop in samenwerking met Natuurmonumenten de Verrekijker DemoDag 2020 bij het Bezoekerscentrum te Dwingelderveld. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend vele verschillende verrekijkers en spotting scopes testen & vergelijken. De hele dag zijn er vertegenwoordigers en productspecialisten aanwezig die u alles kunnen vertellen op het gebied van kijkers en kunt u uw vragen bij hen kwijt. Gedurende de hele dag kunt u gratis deelnemen aan diverse activiteiten. Wilt u alles te weten komen over digiscoping? Peter Grobben geeft een lezing en excursie over digiscoping met uw camera en/of smartphone. Ook is biologe, onderzoeker en tv-presentatrice Camilla Dreef aanwezig. Zij kan u alles vertellen over het behoud van vogels in de natuur en haar taak als ambassadeur van de vogelbescherming.

Oftewel, een gezellige en interessante dag in de natuur welke gratis te bezoeken is.
Tevens geniet u tijdens deze dag van aanbiedingen en kortingsacties op diverse optiek.

Excursies
Tijdens de Verrekijker DemoDag 2020 worden er diverse excursies georganiseerd. Zo kunt u samen met de boswachter van Natuurmonumenten te voet op pad gaan door de prachtige natuur rondom het bezoekerscentrum; Ook kunt u op excursie met de Pentax Papillio vlinderkijker samen met natuurfotograaf Chris Ruijter; Of volg de excursie digiscoping onder leiding van Peter Grobben, om alles te weten te komen over digiscoping.

VerrekijkerShow
Natuurlijk kunt u tijdens de Verrekijker DemoDag 2020 vele verrekijkers testen en met elkaar vergelijken. Naast verrekijkers staan er van diverse merken spotting scopes opgesteld. Pentax zal er ook staan met hun assortiment camera’s en objectieven. In het holst van de nacht vastleggen welke dieren langskomen? Kom langs bij de Bushnell stand voor het assortiment aan wildcamera’s. Ook bent u deze dag getuige van diverse primeurs van onder andere Swarovski Optik, Pentax en Bynolyt.

Lezingen
Ook zullen er gedurende de hele dag diverse lezingen plaatsvinden. Zo zal Camilla Dreef, bekend van het tv programma binnenstebuiten, u alles vertellen over haar passie en voorliefde voor vogels en de natuur. Chris Ruijter, macro-, natuurfotograaf en tevens ambassadeur van Pentax, zal u meenemen in de wereld van de macrofotografie. Meer informatie over welke lezingen er gegeven zullen worden en de tijden daarvan volgt nog. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten.

Locatie
Met dank aan Natuurmonumenten Dwingelderveld wordt dit jaar de Verrekijker DemoDag weer georganiseerd bij het bezoekerscentrum Dwingelderveld te Ruinen. Het nationaalpark Dwingelderveld is met zijn ruim 40 vennen, heide en bos het grootste natte heidegebied van West-Europa. Deze locatie is eenvoudig per auto en fiets te bereiken, waarbij u natuurlijk gratis kunt parkeren. Ook voor mindervaliden goed te bereiken.

Meer informatie:

  • Tijden:11:00 uur - 16:00 uur
  • Categorie:Lente evenement
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina