hof van saksen

Buitengewoon en onbezorgd genieten van een heerlijk verblijf met uw gezin.

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.

Zoveel te doen

Op Hof van Saksen geniet u samen van een buitengewone vakantie. Met een ruime keuze uit restaurants, een luxe Spa & Wellness, een design zwembad met wildwaterbaan en spectaculaire waterglijbanen én educatieve Kinder Academies is aan alles en iedereen gedacht. Ontdek ook de prachtige omgeving van het resort. Zo wordt uw vakantie onvergetelijk.

Spectaculaire glijbanen

Voor de echte avonturiers hebben we vier spectaculaire indoorwaterglijbanen gebouwd. Wilt u het snelheidsrecord breken, of liever met zijn vieren in een vrije val belanden? En tijdens een intense tocht zelf de lichteffecten kiezen?
Stap in en ga de viervoudige uitdaging aan.

Adresgegevens:

  • Borgerderstraat 12
  • 9449 PA Nooitgedacht

Accomondatie

  • 10:00 uur
  • 15:00 uur

Spectaculaire glijbanen

Kaart en route

Accomondaties

Hof van Saksen

Deel deze pagina