< Terug naar resultaten

Bouwplan

  • -
  • 23 feb 2020 - 25 feb 2020 Vanaf 14:00 uur
Bouwplan

Contact

Bouwplan

Van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 januari 2020 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de vijfentwintigste keer georganiseerd! Laat u verassen tijdens deze beurs! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid.

Tijdens de editie in 2020 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de wijde regio.

De kracht van kennis
Als je op zoek bent naar informatie voor je nieuwe huis, je verbouwing of de nieuwste duurzame ontwikkelingen, dan struin je vast het internet af op zoek naar nuttige informatie, nieuwe trends en buitenkansjes. Maar alleen deze online informatie is vaak niet genoeg. Want is het bedrijf deskundig en betrouwbaar? Is er een klik met het bedrijf en heeft men antwoorden op al jouw vragen? Op een beurs kun je kijken en vergelijken, en middels een gesprek kennismaken met maar liefst 80 professionals uit de bouw, duurzame en woonwereld. Het moet dan gek lopen als daar niet jouw ideale leverancier tussen zit!

Laat je adviseren door interieurstylist Georgia de Vlieger, winnares van het TV programma Designdroom
Georgia de Vlieger komt drie dagen naar de beurs om gratis interieuradvies te geven en trendpresentaties te verzorgen. Met Georgia hebben we de “beste interieurdesigner van Nederland” op de beursvloer. Op het interieur adviesplein verzorgt zij elk uur een gratis adviesgesprek. Schrijf je meteen in om een plekje te bemachtigen aan haar tafel. Stuur een mail met je contactgegevens naar algemeen@planeffect.com om je in te schrijven.

Duurzaam wonen, het Drents Energieloket vertelt je wat je kan doen!
In de stand van het Drents Energieloket vind je alle informatie over het verduurzamen van je woning. Het Drents Energieloket is in het leven geroepen om woningeigenaren te informeren bij energiebesparing en duurzame opwekking van energie: Wat is er allemaal mogelijk? Zijn er subsidies voor? Welke stappen kun je nemen? Heb je vragen, het Drents energieloket voorziet je van onafhankelijk advies om ook van jou woning een duurzame woning te maken.

Donderdag: 14:00 – 21:30 uur
Vrijdag: 14:00 – 21:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Meer informatie:

  • Tijden:14:00 uur - 17:00 uur
  • Categorie:Beurs / Congres / Lezing
  • Tarief kind:€4,-
  • Tarief volwassene:€4,-
  • Tarief senior:€4,-

Deel deze pagina