< Terug naar resultaten

Beklim de Col du VAM in de strijd tegen mensenhandel

  • -
  • 04 mei 2019 Vanaf 09:00 uur
Beklim de Col du VAM in de strijd tegen mensenhandel

Contact

Beklim de Col du VAM in de strijd tegen mensenhandel

Op 4 mei a.s. organiseert sportorganisatie MV Moves een pentathlon op de Col du VAM in Wijster om geld op te halen voor de strijd tegen mensenhandel.

Tegenwoordig is mensenhandel helaas nog niet verleden tijd. Daarom organiseert MV Moves in het weekend van de vrijheid – op zaterdagochtend 4 mei – van 09:00 tot 12:00 uur de pentatlon op de Col du VAM. Alle opbrengsten van dit evenement zullen doorgestort worden naar www.A21.org. Deze organisatie zet zich in om de mensenhandel te bestrijden.

Bij een pentatlon kun je op vijf verschillende disciplines de mooie Drentse berg bedwingen: hardlopen, racefietsen, ATB’en, wandelen en Nordic Walking. Vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur gaat men proberen met zoveel mogelijk om zo vaak mogelijk de Col du VAM te beklimmen. De intentie is minimaal 10 keer, uiteraard is 21 keer vanwege A21 een super-doel. Organisator Martin Veenhuizen en enkele gevorderde fietsers gaan een poging doen om de 50 beklimmingen te halen in 3 uur.

Ook als je niet mee wil sporten maar supporter wil zijn kun je helpen met het verzorgen van koffie en thee of het bakken van appeltaarten. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Bovenaan de Col du VAM is een post waar geturfd zal worden hoe vaak je bovengekomen bent. Wie lukt het om het vaakst de Col du VAM te bedwingen? Ga de uitdaging aan. Voor slechts € 10 kun je al meedoen.

De organisatie vraagt wel om het minimale inschrijfbedrag aan te vullen tot de symbolische €21 voor A21.
Zie voor meer informatie op: http://www.mv-moves.nl/pentatlon-col-du-vam-op-4-mei/

bron: RTV Westerwolde

Meer informatie:

  • Tijden:09:00 uur - 12:00 uur
  • Categorie:Fietsen
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina