resceu

Vest om, instructies, een stuk hard varen. Even stilliggen, de motor gaat uit, de schipper wijst en verteld. Zandbanken en helder water om u heen. Wát een beleving.

RESCUEBOAT TOCHT

Vaartijd: 1 uur Prijs:€ 24,50 per persoon
Een unieke beleving: met een snelle rescueboat langs de zandplaten, over het Wad naar de Noordzee varen. Een snelle en spectaculaire belevenis! Ook stoppen we regelmatig en vertellen we over het Wad. Avontuurlijk en educatief tegelijk.

RONDJE SCHIERMONNIKOOG

Vaartijd: 2,5 uur Prijs:€ 62,50 per persoon
Met een rescueboat vaart u via de Waddenzee en Noordzee naar Rottumerplaat. We varen langs onbebakende vaargeulen, vlak onder het strand langs van Schiermonnikoog. Bij Rottumerplaat varen we langs de zeehonden door het zeegat het Wad op.
Dit is een unieke belevenis; u ziet Rottumerplaat dan als een kaap liggen, bijna ón-Nederlands! Nadat we een korte pauze hebben gehouden bij Rottumerplaat, varen we via het Wad weer terug naar Lauwersoog. Een volledig rondje Schier.

KORTE TRIP

Vaartijd: 15 minuten Prijs:€ 10,- per persoon
Een korte tocht, met een lange herinnering! Vanuit de visserijhaven van Lauwersoog varen we ook korte rescueboat tochten. Even een kwartiertje de snelheid beleven van een echte rescueboat, met de zilte lucht door de haren en zoute spetters op je gezicht.

Adresgegevens:

  • Haven 50
  • 9976 VS Lauwersoog

Kaart en route

Kom bij ons overnachten

Lauwersoog

Deel deze pagina