Voor de wandelaars onder ons is er een nieuwe app. de Imagine Run, in deze app kan je zelf routes samenstellen in de omgeving waar je je bevindt. Ideaal om eens een andere route te lopen tijdens je lunch- of avondwandeling.

Gerard Nijboer weet als sportman en oud-verpleegkundige hoe belangrijk een gezonde leefstijl is: “Actieve mensen zijn gezonder, gelukkiger en productiever. Ik wil daarom zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen”. Nijboer is erg enthousiast over de nieuwe en gratis app, die via GPS de keuze biedt uit verschillende routes op een vooraf ingegeven afstand.
De routes starten vanaf de actuele locatie van de gebruiker en eindigen daar ook weer. De gebruiker bepaalt het tempo waarin de afstand wordt afgelegd. “Het is niet alleen voor mensen die al wandelen of hardlopen. Juist voor mensen die meer willen bewegen is dit een fantastisch hulpmiddel. Makkelijker en meer verantwoord dan dit kan niet”, aldus Nijboer. Hij hoopt met zijn clinic mensen ook te motiveren om te gaan wandelen of rennen op 29 september: Wereld Hart Dag.

Imagine Run helpt je je wandel- en hardloopschoenen vaker te pakken. De gratis Imagine Run App zet via de GPS wandel- en looproutes uit vanaf je actuele locatie en weer terug. Je kunt kiezen uit drie mogelijke loop- of hardlooproutes, waar ook ter wereld. De Imagine Run App bevat wandel- en hardloopschema’s om verstandig te beginnen of om te trainen voor langere afstanden. Zet jouw eerste stap en download de Imagine Run App

meer informatie: bezoek de website