OostermoerHunze Wandeltocht

Op zaterdag 21 juli 2018 vindt het wandelevenement OostermoerHunze Wandeltocht plaats. Een bijzonder wandelevenement, dat dit jaar in en rond Gasselternijveen wordt gehouden, als onderdeel van het Oostermoerfeest. Wandelaars kunnen op deze dag genieten van weidse landschappen en een prachtig stuk nieuwe natuur in het Hunzedal. Er zijn afstanden voor beginners en gevorderden. Ook voor mensen die niet meewandelen is er genoeg te beleven, namelijk tijdens het Oostermoerfeest in Gasselternijveen. Deelnemers kunnen zich nu inschrijven via www.oostermoerhunzeloop.nl

De verschillende routes vertrekken vanaf de feesttent in Gasselternijveen en variëren van 5 tot en met 25 kilometer. Voor meer informatie over de routes en starttijden kunt u terecht op www.oostermoerhunzeloop.nl.. Hier kunt u zich direct inschrijven voor dit prachtige wandelevenement. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00. Op vertoon van uw ledenpas van de kWbn krijgt u op de startlocatie € 1,00 korting. Wilt u een medaille als herinnering, dan kunt u die bij de finish kopen voor € 2,50 per stuk.

Doe mee als groep
Deelnemen aan de OostermoerHunze Wandeltocht is niet alleen gezond, maar zeker ook gezellig. Het is een leuk evenement om deel te nemen met vrienden, collega’s of familie. Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, om bij te praten en om samen te genieten van de prachtige omgeving. Trek je schoenen aan en doe mee.

De OostermoerHunze Wandeltocht wordt georganiseerd door Het Drentse Landschap, kWbn en T.T.V. Oostermoer.

download de flyer