Op zaterdag 22 juli 2017 vindt het wandelevenement OostermoerHunze Wandeltocht plaats. Een bijzonder wandelevenement in en rond Borger. Wandelaars kunnen op deze dag genieten van weidse landschappen, oude bossen en lieflijke dorpjes in de omgeving van Borger. Er zijn afstanden voor beginners en gevorderden. Ook voor mensen die niet meewandelen is er genoeg te beleven, namelijk tijdens het Oostermoerfeest in Borger. Deelnemers kunnen zich nu inschrijven via www.oostermoerhunzeloop.nl.

De verschillende routes vertrekken vanaf de feesttent in Borger en variëren van 5 tot en met 25 kilometer. Dit jaar is de OostermoerHunze Wandeltocht een onderdeel van het Oostermoerfeest dat in Borger wordt gehouden. Voor meer informatie over de routes en starttijden kunt u terecht op www.oostermoerhunzeloop.nl. Hier kunt u zich direct inschrijven voor dit prachtige wandelevenement. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 en wordt voor een deel gebruikt voor de aanleg van een Natuurspeelplaats in Borger.

Doe mee als groep
Deelnemen aan de Hunzeloop is niet alleen gezond, maar zeker ook gezellig. Het is een leuk evenement om deel te nemen met een vriendengroep, sportclub, familie of bedrijfsteam. Een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, om bij te praten of om samen te genieten van de prachtige omgeving. Trek je schoenen aan en doe mee.

De OostermoerHunze Wandeltocht wordt georganiseerd door Het Drentse Landschap, De Friesland Zorgverzekeraar, Wandelsportorganisatie Nederland en T.T.V. Oostermoer.