Onlangs is Stichting Het Drentse Landschap gestart met een campagne voor de Waterstaatskerk in Bovensmilde. U kunt uw steun geven aan de restauratie van de kerk door middel van de adoptie van een vloertegel. Inmiddels zijn er meer dan 250 geadopteerd! Een mooi aantal, maar er is nog steeds de mogelijkheid om voor €10,- een tegel te adopteren.

Geef uw steun

Tijdens de restauratiewerkzaamheden kwam een 19e -eeuwse plavuizenvloer tevoorschijn. Een bijzondere vloer waarover geen documentatie beschikbaar is. De vloer draagt bij aan het karakter van de kerk en daarom is besloten deze, evenals het interieur, te restaureren. Hiervoor is uw steun hard nodig!

Adopteer een tegel

Op www.drentslandschap.nl/adopteereentegel kunt u meer informatie vinden en één of meerdere tegels adopteren. Wilt u alleen een bijdrage leveren? Maak dan gebruik van de knop ‘Extra bijdrage’. Bent u niet zo handig met computers? Dan kunt u €10,00 overmaken op IBAN NL87RABO0302875751 t.n.v.  Stichting Het Drentse Landschap o.v.v. Adopteer een tegel. Daarnaast  zijn in Bovensmilde nog twee lokale verkooppunten. Namelijk bij Karin Kappen (Van Lierswijk 9) en Helma Post (Rozenstraat 45).

Uniek certificaat

Als tegenprestatie ontvangt u eeuwige dankbaarheid en een certificaat met een uniek nummer. Dit certificaat kunt u ophalen tijdens de officiële opening op zaterdag 9 september. Zodra de vloer is gelegd, kunt u met een plattegrond bepalen welke tegel van u is. Uiteraard blijven de tegels eigendom van Stichting Het Drentse Landschap en onderdeel van de kerk in Bovensmilde.

 

Op www.drentslandschap.nl/adopteereentegel is meer informatie te vinden over de tegelactie en hier kunt u ook een tegel adopteren.