< Terug naar resultaten

Vergeten Dieren en Verloren Zaken – Duda Paiva Company

  • -
  • 07 november Vanaf 15:00 uur
Vergeten Dieren en Verloren Zaken - Duda Paiva Company

Contact

Vergeten Dieren en Verloren Zaken – Duda Paiva Company

Uitgestorven dieren komen tot leven in de schuimrubberen figuren van Duda Paiva Company

De nieuwe jeugdvoorstelling van Duda Paiva Company is een serieus grappig verhaal voor iedereen vanaf zes jaar. In ‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+)’ laat Duda Paiva Company op lichtvoetige wijze de connectie zien tussen mens en natuur. Met uitgestorven diersoorten in de hoofdrol als grote schuimrubberen figuren is het een voorstelling die bij jong en oud tot de verbeelding spreekt.

Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn? En wat zou er van mijnheer Ut overblijven als hij zijn winkel niet meer heeft?

Als op een dag mevrouw Caterpillar langskomt om de huur op te halen, blijkt de kassa leeg, maar de winkel zelf staat vol kostbaarheden. Dus besluit mevrouw Caterpillar wat uit te zoeken. Als zij haar oog op de dieren laat vallen, moet mijnheer Ut alle zeilen bijzetten om de winkel te redden. Gelukkig staat hij er niet alleen voor: de dieren komen in opstand en de plant bedenkt een list.

‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken’ is de vierde jeugdtheatervoorstelling van Duda Paiva Company en een idee van Tim Velraeds, één van de vaste spelers. Tim is gefascineerd door dieren die zijn verdwenen. De magische wereld van Duda Paiva Company is dé ultieme plek om die dieren en andere vergeten zaken weer tot leven te brengen.

Meer informatie:

  • Tijden:15:00 uur - 16:00 uur
  • Categorie:Cultuur
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina