< Terug naar resultaten

Occasionshow Zuidbroek

  • -
  • 03 okt 2019 - 06 okt 2019 Vanaf 13:00 uur
Occasionshow Zuidbroek

Contact

Occasionshow Zuidbroek

400 Auto’s, caravans, brommobielen en scooters.

De grootste occasionshow van het noorden.

Vanuit Zuidbroek geven 16 AUTO’S- en CARAVANBEDRIJVEN akte de présence. In totaal worden meer dan 400 auto’s en caravans voor elk budget aangeboden. Het gaat niet zo maar om occasions, maar het betreft een met zorg geselecteerd aanbod met diverse modellen van de bekende merken in uiteenlopende, aantrekkelijke prijscategorieën. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop! Niemand zal met gemengde gevoelens een koopcontract ondertekenen of achteraf spijt krijgen.

Altijd mobiel!

Wanneer het zo is dat u niet meer door de keuring heen komt en u niet meer in uw eigen auto mag rijden kunt u bij de gemeente regelen dat uw B-rijbewijs wordt omgezet naar een keuringsvrij AM-rijbewijs.

Zo blijft u langer mobiel en kunt u zorgeloos rijden in een 45 KM brommobiel.

Heeft u een mooie auto of caravan gezien? Bevalt de kleur? Is het motorisch vermogen en energiezuinigheid naar wens? Gefeliciteerd! Het is voor iedere koper mogelijk een persoonlijk financieel advies op maat te krijgen, dat kan à la minute. Bijbehorende verzekeringen maken onderdeel uit van dit op maat toegesneden advies.

Heeft u genoeg rondgekeken? Bent u tevreden met de ‘nieuwe’ wagen? Tijd voor een bezoek aan de horecagelegenheid Hier kan een ieder even bijkomen onder het genot van een kop koffie, desgewenst is het mogelijk een heerlijk vers broodje te nuttigen

Donderdag: 13.00 t/m 21.00 uur
Vrijdag: 13.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag: 11.00 t/m 17.00 uur
Zondag: 11.00 t/m 17.00 uur

Meer informatie:

  • Tijden:13:00 uur - 17:00 uur
  • Categorie:Beurs / Congres / Lezing
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina