< Terug naar resultaten

Nieuwe app om te wandelen in de buurt

Doe mee met Image Run-clinic van voormalig marathonloper Gerard Nijboer

  • -
  • 18 september Vanaf 12:00 uur
Nieuwe app om te wandelen in de buurt

Contact

Nieuwe app om te wandelen in de buurt

Bewegen, gezondheid en natuur is een prachtige combinatie. Daarom verzorgt Stichting Het Drentse Landschap in samenwerking met Imagine Run op dinsdag 18 september om 12.00 uur een speciale clinic. In het Duurzaamheidscentrum in Assen laat oud-topatleet Gerard Nijboer zien hoe de nieuwe app Imagine Run zelf routes samenstelt in de omgeving waar je je bevindt. Ideaal om eens een andere route te lopen tijdens je lunch- of avondwandeling. Aansluitend op de presentatie kunnen de deelnemers na een korte warming up mee naar buiten voor een korte wandeling.

Gerard Nijboer weet als sportman en oud-verpleegkundige hoe belangrijk een gezonde leefstijl is: “Actieve mensen zijn gezonder, gelukkiger en productiever. Ik wil daarom zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen”. Nijboer is erg enthousiast over de nieuwe en gratis app, die via GPS de keuze biedt uit verschillende routes op een vooraf ingegeven afstand.
De routes starten vanaf de actuele locatie van de gebruiker en eindigen daar ook weer. De gebruiker bepaalt het tempo waarin de afstand wordt afgelegd. “Het is niet alleen voor mensen die al wandelen of hardlopen. Juist voor mensen die meer willen bewegen is dit een fantastisch hulpmiddel. Makkelijker en meer verantwoord dan dit kan niet”, aldus Nijboer. Hij hoopt met zijn clinic mensen ook te motiveren om te gaan wandelen of rennen op 29 september: Wereld Hart Dag.

Aanmelden
De Imagine Run-clinic op 18 september is een gratis activiteit. Aanmelden voor deze clinic (met naam, emailadres en telefoonnummer) kan bij Dennis Borst van Imagine Run. Hij is bereikbaar via dennis@imaginerun.com. Deelnemers aan de clinic moeten de app Imagine Run vooraf gedownload hebben op hun mobiele telefoon. De clinic op dinsdag 18 september duurt tot 13.15 uur. Inloop is vanaf 11.45 uur. Locatie: Duurzaamheidscentrum Assen, Bosrand 2, 9401 SL Assen. Zie voor meer informatie www.imaginerun.com.
Vanuit het Duurzaamheidscentrum worden vaker (gratis) activiteiten georganiseerd om een gezonde leefstijl te promoten.

Meer informatie:

  • Tijden:12:00 uur - 13:15 uur
  • Categorie:Demonstratie
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina