< Terug naar resultaten

Muziekweekend Tynaarlo Oktoberfest

  • -
  • 04 okt 2019 - 05 okt 2019 Vanaf 19:30 uur
Muziekweekend Tynaarlo Oktoberfest

Contact

Muziekweekend Tynaarlo Oktoberfest

Dit is eigenlijk een lustrum editie: op vrijdag 4 oktober gaat het muziekweekend van start met het inmiddels bekende Oktoberfest: de vijfde keer dat we dit organiseren in Tynaarlo! In 2014 zijn we met dit geweldige stimmungsfest gestart in Café Centraal. Basis vormt voor de 3e keer onze Deutsche festzelt.

Gewoon München in het klein waarbij net als het echie de burgemeester het eerste biervat aanslaat. We hebben al diverse leuke artiesten voorbij hebben zien komen, waarbij we de lat steeds hoger leggen. Voor dit jaar hebben we zelfs de populairste coververtolker in Duitsland van HELENE FISCHER, ze heet Caro, weten te contracteren. Helene Fischer is de meest populaire schlagerzangeres van Duitsland.

Optredens voor 60.000-70.000 mensen zijn inmiddels geen uitzondering meer. Haar nummers passen dan ook atemlos in een Oktoberfestsfeer. Om een supertolle stimmung op te bouwen en vast te houden hebben we de wederom TIROLER PARTYBAND SOLIDAIR uitgenodigd, voor velen de beste tiroler feestband van het Noorden. Aangevuld met DJ Otto garanderen we een Supertolles fest. De inwendige mens hoeft zich geen zorgen te maken door originele Duitse hapjes op tafel, mooie bierpullen en gastvrije bediening in dirndl aan tafel.

Was willst du noch mehr!!!!! Tent open: 19:30 uur. Kijk op de website voor de speciale tarieven in de voorverkoop, voor groepen vanaf 10 personen én voor 3-dagen-passepartouts. VOORVERKOOP: ANYTIME PITSTOP ENERGIEWEG 3, TYNAARLO / ONLINE TICKETS: WWW.EVENTREE.NL

Meer informatie:

  • Tijden:19:30 uur - 01:00 uur
  • Categorie:Muziek
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:€17.50
  • Tarief senior:€17.50

Deel deze pagina