< Terug naar resultaten

Lammetjesdag

  • -
  • 07 apr 2019 Vanaf 11:00 uur
Lammetjesdag

Contact

Lammetjesdag

De lammetjes zijn geboren en dat viert Het Drentse Landschap. Iedereen is welkom bij de schaapskooi op het Hijkerveld waar de kinderen lammetjes mogen aaien. Daarnaast zijn er verschillende kinderactiviteiten.

We werken nog aan het programma, dus kom regelmatig even terug voor de aanvullingen:
LET OP: Vanwege de aanwezige schapen en lammetjes zijn honden niet welkom op deze dag!
Alle kinderactiviteiten zijn gratis.

Omdat we zo blij zijn met alle nieuwe lammetjes, vieren we dat met beschuit met muisjes. Dankzij de Coop in Hooghalen, want die sponsort deze lekkernij.
Bij de kraam van kinderboekhandel Rapunsel kun je leuke spulletjes kopen én je kunt meedoen met een superleuke schapenspeurtocht.
Samen met 25 Graden Noord kun je klimmen en klauteren. Hoe dat er precies uit gaat zien, houden we nog even als verrassing.

Zijn je (groot)ouders moe maar wil je nog even spelen, dan zet je ze lekker op het terras van De Blauwe Heksenketel. Terwijl zij koffie of thee drinken kun jij nog lammetjes aaien of een beschuit met muisjes eten.

Bij de kraam van De Bonte Wolf kun je leuke spulletjes kopen én er is een leuke activiteit. Wat? Dat is nog even een verrassing.
Bij de kraam van De Goede D(r)aad kun je vilten met wol, daarnaast verkoopt Elly spulletjes voor een mensen-dieren in nood.

Altijd al willen zien hoe de herder de schapen drijft? Kom kijken want hij geeft vandaag verschillende demonstraties met zijn hond.
De film ‘Puck en het verdwenen schaap’ is opgenomen op het Hijkerveld. Wat is er nou leuker om dáár ook deze film te gaan bekijken op een héél bijzonder plekje, verscholen tussen het stro.

Meer informatie:

  • Tijden:11:00 uur - 16:00 uur
  • Categorie:Open dag
  • Tarief kind:€-
  • Tarief volwassene:€-
  • Tarief senior:€-

Deel deze pagina