< Terug naar resultaten

Kickboksgala Ter Apel

  • -
  • 13 okt 2018 Vanaf 13:00 uur
Kickboksgala Ter Apel

Contact

Kickboksgala Ter Apel

Op Zaterdag 13 Oktober 2018 zal er wederom een GROOT opgezet kickboksgala plaats gaan vinden in de sporthal van Ter Apel. Normaal gesproken hebben wij alleen een avond programma. Dit jaar is het iets anders geworden. Een middag en een avond programma!

En dat is bijzonder, want een dubbel programma draaien na 10 voorgaande edities is nogal wat.

Middagprogramma
Genaamd: Expeditie Knaap
Tijd: 13.00-16.30 uur

Tijdens het middag programma, nemen 32 leden van sport & welzijn Academy Knaap, het tegen elkaar op in een officiële kickbokswedstrijd. Van deze 32 deelnemers hebben wij 16 mooie kickboks partijen kunnen maken. Iedereen is ingedeeld ‘gematched’ tegen elkaar op: Leeftijd, gewicht en techniek. We willen het zo eerlijk mogelijk houden namelijk. Dit is voor de 32 deelnemers hun aller eerste kickboksgevecht. In Januari zijn de deelnemers begonnen met trainen in ons nieuw opgezette concept / programma ‘Expeditie Knaap’.

De Expeditie houd het volgende in:
Je gaat vanaf Januari tot aan Oktober keihard trainen, om vervolgens 13 Oktober de ring in te gaan voor je eerste kickbokswedstrijd.

Voorwaarden:
– Het moet je 1e kickboksgevecht zijn.
– Minimaal 2x en max. 5x per week trainen.
– 18 jaar en ouder.
– Je vecht tegen een andere deelnemer v/d expeditie.

Na 10 maanden bloed, zweet en tranen, zullen we zien wie van wie gaat winnen. (De matchmaking is te vinden via dit evenement of via facebook pagina: Sport & Welzijn Academy Knaap)

De deelnemers van de expeditie vechten dus op het groot opgezet kickboksgala, met alles er op en aan, dit maakt het extra spannend voor de deelnemers. Er is een officiële kickboksbond bij, een ringspeaker, op en top licht en geluid, zangers voor de entertainment, grote prijzenbekers, fotograaf, video opnames, alles word uit de kast getrokken.

Wij beloven in ieder geval 100% spektakel met deze deelnemers in de ring.

Na de Expeditie zal de organisatie de zaal weer klaar moeten zetten voor het spannende avond programma genaamd “Only The Strongest”.
Al 10 jaar een vast evenement en begrip in Ter Apel.

Tijdens het avond programma zien jullie kickboksers / sportscholen uit heel Nederland en België. Hier spreken we over ‘amateur, semi pro en professionele (betaalde) vechters. Ook onze eigen ‘Knaappies’ zullen de ring betreden, en de eer van Team Knaap hoog moeten houden.

Robin van Veen (Ter Apel) , Rik Warringa (Ter Apel) Richard Schipper (Ter Apel) en Davey Gersonius (Nieuw-Buinen) zullen de ring betreden om het publiek te vermaken. Ook hoofdtrainer van Team Knaap en inwoner van Ter Apel ‘Simon Berendsen’ zal dit jaar zijn comeback maken in Ter Apel. Na een periode van afwezigheid zal hij iedereen weer op het puntje van de stoel laten zitten.

Het niveau van de vechters ligt dit jaar erg hoog, en hier hebben we express voor gekozen. We hebben nog groter uitgepakt met lasershows, en technische dingetjes. De VIP gasten zullen weer tot in de puntjes bediend worden, en uiteraard zullen Zwarte Jannes en Rene Wanders weer een gezellig optreden verzorgen binnen en buiten de ring.

Het rest ons alleen nog te zeggen, haal snel je kaartjes voor deze geweldige dag!!! Dit jaar word een knaller van een gala, waar nog heel lang over nagepraat zal gaan worden.

Kaartjes verkrijgbaar in de kantine van Sport & Welzijn Academy Knaap, bij alle deelnemende sportscholen, of bij één van de 37 deelnemende Team Knaap vechters.

Entree middag: €17,50
Entree avond: €22,50
Passe-partout: €35,-
(Jeugd t/m 15 jaar heeft in alle gevallen €7,50 korting)

Let op: VIP tafels zijn s’middags / s’avonds of ook een DUO. Het is niet zo dat je met een avond tafel dus ook s’middags kunt komen

Meer informatie:

  • Tijden:13:00 uur - 23:45 uur
  • Categorie:Toernooi
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina