< Terug naar resultaten

Kerstlezing door Jan Willem Erisman

  • -
  • 13 december Vanaf 15:45 uur
Kerstlezing door Jan Willem Erisman

Contact

Kerstlezing door Jan Willem Erisman

Op vrijdag 13 december, om 15.45 uur organiseert werkgroep Harry de Vroome een kerstlezing in het Drents museum te Assen. De lezing wordt verzorgd door Jan Willem Erisman (ook wel bekend als De Stikstofprofessor). De titel van zijn lezing luidt: Landbouw en het landschap van morgen. Jan Willem Erisman is directeur van het Louis Bolk Instituut, een instituut dat internationaal advies geeft over en onderzoek doet naar duurzame landbouw, voeding en gezondheidszorg.

Met de Kerstlezing wordt de aftrap gegeven voor de uitreiking van de volgende Harry de Voome- penning in juni 2020. Mocht u ideeën hebben over projecten die in Drenthe tot voorbeeld kunnen dienen en het waard zijn extra voor het voetlicht te komen, dan kunt u die nu al indienen voor de Harry de Vroome-penning 2020.

In het kader van de samenwerking tussen Het Drentse Landschap en het Drents Museum in de tentoonstelling Barbizon van het Noorden (vanaf 24 november tot en met 22 maart 2020 te zien), heeft het museum De Statenzaal aangeboden voor de Kerstlezing.

De inloop is vanaf 15.00 uur en om 15.30 uur start de lezing. Jyoti Verhoeff zal een muzikaal intermezzo op vleugel verzorgen.

Praktische informatie
Het aantal plaatsen voor de kerstlezing is beperkt. In verband met het beperkt aantal plaatsen in de voormalige Statenzaal, is een persoonlijke aanmelding noodzakelijk. Aanmelden kan via aanmelden@drentslandschap.nl vol=vol. Vermeld in de onderwerpregel “Kerstlezing 2019”. De kerstlezing wordt gehouden in De Statenzaal van het Drents Museum, ingang entree aan de Brink (Assen). De inloop is vanaf 15.30 uur en om 15.45 uur start de lezing. Deelname aan de lezing is gratis.

Meer informatie:

  • Tijden:15:45 uur - 17:00 uur
  • Categorie:Lezing
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina