< Terug naar resultaten

Bikkelrun 2018

  • -
  • 07 okt 2018 Vanaf 09:15 uur
Bikkelrun 2018

Contact

Bikkelrun 2018

Zondag 7 oktober organiseert Stichting Survivalrun Friesland de Bikkel survivalrun voor echte bikkels. Deze 25e editie willen we voor één keer vieren in de binnenstad van Leeuwarden.

Dit jaar zullen ca. 1750 deelnemers hun kracht, souplesse, uithoudingsvermogen en niet te vergeten hun sportiviteit testen op de diverse parcoursen in de binnenstad van Leeuwarden. Er is een route door de stad van 7 kilometer en een langer parcours van 12 kilometer richting Leeuwarderbos.

Deelnemen / inschrijven
Deelname is mogelijk voor wedstrijdatleten die strijden in de landelijke competitie van de Survivalbond Nederland (SBN) Aan dit evenement is het Nederlands Kampioenschap 2018 van het MSR toegekend (Middellange Survival Run). Ook is het is mogelijk om op recreatief niveau mee te doen. De inschrijving is gaat open in juli. Zie hiervoor tzt onze website www.bikkelrun.nl
Inschrijven op de dag zelf is helaas niet mogelijk!

Recruitmenthuis bikkelrun
Bij de start krijgen deelnemers een bandje om de arm. De uitdaging van een survivalrun is het finishen met bandje! Als een hindernis niet gehaald wordt, dan verliest men het bandje.

Maak het mee!!
Dit evenement is niet alleen een belevenis voor de sporters. Bijna alle sporters nemen supporters en verzorgers mee. Voor het “gewone” publiek is er meer dan genoeg te zien langs de kant en in de stad. De langere route van 12 kilometer zal richting het Leeuwarderbos gaan. Daar zal ook een fietsroute mee lopen, zodat u veel van de activiteiten op de hindernissen van dichtbij kunt mee maken. Op het wilhelinaplein (Zaailand) zal een grote eindhindernis worden opgebouwd waar alle atleten hun laatste krachten kunnen geven.
Starttijden

Vanaf 9.15 uur wordt er doorlopend iedere 3 minuten een startgroep weggeschoten. Er wordt tot ongeveer 14.30 uur gestart, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Meer informatie:

  • Tijden:09:15 uur - 14:30 uur
  • Categorie:Sportief
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina