wildlands

 

WERELDREIS IN ÉÉN DAG

Ontdek per boot of te voet de jungle en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.


Jungola. Expeditie vol verrassingen

Maak een boottocht over Rimbula River en ontdek de dieren vanaf het water. Vaar langs de oevers van het groene oerwoud, tussen de eilanden van de slingerapen door, vlak langs het Makiwoud en het Gibboneiland. En als je geluk hebt, nemen de olifanten een bad, vlak naast jouw boot!


Serenga. Schatten van het zand

Fasten your seatbelts! Ga mee in de oude truck voor een avontuurlijke safaritocht over de savanne, het leefgebied van onder andere de zebra´s, neushoorn en giraffes. Je tocht voert je door het woestijngebied van de kamelen en onagers, over een krakkemikkige brug, door een drooggevallen waterplaats. Het gaat nog maar net goed. Tenminste, dat hoop je.


Nortica. Onderzoek de natuur

Met deze expeditie duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water.


Tweestryd

Tweestryd

Waaghalzen, snelheidsduivels en avonturiers opgelet: beleef een sensationele rit door de oude mijn Tweestryd in Serenga! Stap samen met je vrienden, je opa, je moeder of je broertje in één van de twee mijnkarren en laat jezelf naar een duizelingwekkende hoogte van 20 meter brengen. Scheer rakelings lang elkaar heen in een bloedstollende race.

Adresgegevens:

Kaart en route

Geen zin om dezelfde dag naar huis te gaan?

Natuurhuisje in Drenthe
Natuurhuisje in Drenthe
Hotel Ten Cate Emmen

Aankomende evenementen Wildlands

Momenteel zijn er geen evenementen.

Deel deze pagina