wildlands

 

Jungola. Expeditie vol verrassingen

Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en – wie weet! – een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud.

Serenga. Schatten van het zand

Avontuur, natuur en cultuur, in Serenga vind je het allemaal. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren je in de gaten. In de verte doemt de verlaten Arena op, ooit gebouwd door mensenhanden, nu het domein van de bavianen. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren. Kijk diep in de ogen van een vijf meter lange giraffe… of een 50 cm groot stokstaartje. Je reis brengt je langs dansende nijlpaarden onder water, dwars door het gebied van de grappige prairiedogs. Maak kennis met de bewoners van het Dogondorp en beproef je geluk bij de goudzoekers. Serenga. Een onvergetelijke belevenis!

Nortica. Onderzoek de natuur

Met deze expeditie duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water.

Tweestryd

Tweestryd

Waaghalzen, snelheidsduivels en avonturiers opgelet: beleef een sensationele rit door de oude mijn Tweestryd in Serenga! Stap samen met je vrienden, je opa, je moeder of je broertje in één van de twee mijnkarren en laat jezelf naar een duizelingwekkende hoogte van 20 meter brengen. Scheer rakelings lang elkaar heen in een bloedstollende race.

Tweestryd is de eerste duellerende familie boomerang achtbaan van Nederland en uniek in zijn soort. Het is zelfs de langste ter wereld. Halverwege de rit schieten de mijnkarren omhoog en komen vlak voor het einde van de baan tot stilstand. Een kort, angstig moment, je maag zakt in je buik en dan… dan vallen de mijnkarren terug. Je racet weer door de oude mijn, maar nu achteruit! Dezelfde route eerst voorwaarts en daarna achterwaarts. Daar dankt Tweestryd de titel ‘boomerang achtbaan’ aan.

Adresgegevens:

Kaart en route

Geen zin om dezelfde dag naar huis te gaan?

Van der Valk Hotel Emmen
Center Parcs De Huttenheugte
Center Parcs Sandur
Ten Cate Emmen
Natuurhuisje in Dalerveen

Aankomende evenementen Wildlands

  • Wildlands Backstage
  • 01 nov 2021 - 27 feb 2022 in Emmen

Deel deze pagina