Drouwenerzand Attractiepark

Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle speeltoestellen, attracties en kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én ijs! Dit zit allemaal en altijd bij de entreeprijs inbegrepen. De attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. De grote variatie in attracties en speeltoestellen bezorgen kinderen en volwassenen een fantastische dag uit. Drouwenerzand is een heerlijke plek voor één van de leukste schooldagen van het jaar: schoolreis!

Tot en met groep 8 zal zich opperbest vermaken, van speeltoestellen en rustige attracties tot stoere attracties, voor elke leeftijd zijn er gave attracties! Vier je je kinderfeestje bij Drouwenerzand, dan krijg je een kadootje bij binnenkomst en als je een maand voor- of na je verjaardag je feestje bij ons viert, geniet je als jarige van gratis entree!

Naast het all-in Attractiepark heeft Drouwenerzand ook een Vakantiepark. Hier kun je eindeloos genieten in een werkelijk prachtige comfortabele boomhut, stoere kasteel- of saloonlodges, gave glamping tenten, vakantiehuis, hotel of op de camping met een eigen kampeermiddel (met comfortabel privé sanitair!). De entree tot het Attractiepark zit altijd bij de huur inbegrepen.

Adresgegevens:

  • Gasselterstraat 7
  • 9533 PC Drouwen

Openingstijden:

Openingstijden

Kaart en route

Kom bij ons overnachten

Aankomende evenementen

Momenteel zijn er geen evenementen.

Deel deze pagina