< Terug naar resultaten

Havenfestival Winschoten

  • -
  • 24 jun 2018 Vanaf 11:00 uur
Havenfestival Winschoten

Contact

Havenfestival Winschoten

Op zondag 24 juni 2018 organiseert Havenbeheer Oldambt voor de 2e keer een Havenfestival in de jachthaven van Winschoten van 11:00/17:00 uur. Adres: Hellingbaan 4, 9672 BM Winschoten. Gratis entree!

Op deze dag vindt ook de Oldambster Drakenbootrace plaats aan de Havenkade-West. Aanmelden bij Mick Zuurman (Marketing Oldambt) email: mick.zuurman@marketingoldambt.nl

* Er zijn diverse activiteiten in de haven. De Ambachten Groep “Vroeger” komt naar de jachthaven met 12 maritieme oude ambachten:
-Touwslager
– Knopenlegger
– Scheepstekenaar/schilder
– Schip in fles maker
– Paling/haring roken
– Scheepskaarsen maker
– Scheepshoutdraaier
– Fuiken breier
– Netten boeter
– Scheepjes glas blazer
– Scheeps koperen lampen maken
– Zeilen maker

* Piratenkoor “The Lady Pirates” uit Winschoten zal van 11:00/17:00 in de jachthaven Winschoten aanwezig zijn om hun zeemansliederen ten gehore brengen. Het koor bestaat alleen uit zangeressen.

* “De Pirates” uit Winschoten zijn de hele dag in de jachthaven aanwezig. De Pirates is een groep vrijwilligers die verkleed als piraat kinderen vermaken. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken door een piraat en er worden spelletjes georganiseerd. Ook is er een luchtkussen waar kinderen lekker op kunnen springen, spelen en gek doen.

* Dit jaar zal er in de haven een kraam staan waar op ambachtelijke wijze paling wordt gerookt.

* Diverse marktkramen.

Door de hele haven is er entertainment voor jong en oud met markt, maritieme oude ambachten, muziek, eten en drinken en vele andere vermaak.

Meer informatie:

  • Tijden:11:00 uur - 17:00 uur
  • Categorie:Feest
  • Tarief kind:
  • Tarief volwassene:
  • Tarief senior:

Deel deze pagina